-
Trainer do Fifa World
Nie wiem w jakim temacie to umieścić, więc z góry przepraszam. Proszę o przeniesieni go do odpowiedniego tematu.
Moje pytanie brzmi: Czy ktoś potrafi tworzyć trainery do gier typu Fifa? Jeśli tak to niech da mi odp. Oczywiście za dobrą robotę zapłacę. Proszę pomóżcie.
-
Proszę
Proszę o pomoc, jest to dla mnie bardzo pilna sprawa. Powiedzcie gdzie mogę szukać pomocy jak nie tu.
-
-
To pomóż
Cytat:
Napisał
Orb
w googlu proszę pana
Myślisz, że nie szukałem? albo słabo szukałem albo nie ma, proszę o pomoc
-
Czyli nikt nie pomoże w tworzeniu trainera?
-
Osobiście, to się nie piszę. Ale powiedz ile płacisz, to może ktoś na forum się skusi.
-
A mam pytanie, taki trainer tworzy się w C++
Jak tak to w którym?
Dev-C++
wxDev-C++
Code::Blocks
Borland C++
Visual C++
-
Jeśli zadajesz takie pytanie, to znaczy, że powinieneś zacząć od tego co to jest c++ a dopiero potem wybierać "który".
-
C++ jest jedno, co najwyżej jego standardów jest kilka. To co podałeś, to są narzędzia w których można pisać w tym samym języku. Tak samo jak jedni piszą prace magisterskie w MS Word, inni w Libre Office a jeszcze inni kokszą w LaTeX. Wsio. Wpisz C++ w wyszukiwarkę i obejrzyj kilka wykładów na University of YouTube (bo wątpię by ci się chciało książki czytać).
-
trainer znaczy tutorial ?
Takie rzeczy robi się programach do składania video - oczywiście można w C++ ale to jak jechanie do Grecji na wrotkach zamiast poleciec samolotem.