-
Pomocy!!!
Pomocy, wlasnie wrucilem z wakacji i chcialem wejsc na stronke pod tytulem www.forum.haszysz.com ale okazalo sie ze strona zostala suspended i policja zablokowala mi do niej dostep (mieszkam w angli).
I wlasnie wczoraj gdy juz zasypialem doszedlem do wnisku ze policja albo ktos taki, widzi na jakie stronki wchodze i co robie na kompie, czy da sie jakos to zablokowac albo zmylic ich ?? (wiem powiecie proxy, ale chce to usunac na stale)
z gory PZDR
-
Policja nie zablokowala Tobie dostepu ale zablokowala cala strone w firmie hostingowej i nikt nie ma do niej dostepu...
Anglia to panstwo prawie policyjne - policja ma spore uprawnienia ale i trzeba przyznac ze anglicy sami nie dbaja o wlasne bezpieczenstwo tylko leniwce cholerne czekaja zeby ktos za nich dbal i ich bezpieczenstwo - dlateo tez policja robi co robi :)
Podales za malo informacji aby cokolwiek wiecej powiedziec na ten temat. Calosc to jedynie spekulacje...
-
Gdyby policja miala przeprowadzic lustracje wszystkich stron, to by sie i to niezle napracowali :) Strona mi dziala (Polska oczywiscie) i mam do niej dostep... Choc mi to nie potrzebne :p
-
0_O
to jakim cudem policja ma prawo zablokowac ta stronke jezeli jest ona polska?? czy chodzi moze o to zeby ludzie na terenie angli nie mieli do niej dostepu?
-
1 załącznik(i)
Sprawdzales innego ISP? Sprawdzales z kafejki?!
Ja tez jestem teraz w UK i jakos sie wszystko otwiera bez zajakniecia... Moze masz jakis filtr odpalony na swoim kompie albo twoj ISP cos kombinuje. To na 100% nie jest problem pt. "bo anglicy zablokowali" :D
-
A może w momencie, w którym Autor tematu wchodził na tę stronę, rzeczywiście nie działała? To znaczy mi bardziej prawdopodobne wydaje się, że ktoś się włamał na nią i walnął jakiegoś teksta o zamknięciu przez policję, a potem webmaster poradził sobie z intruzem i już wszystko działa. Przecież kiedyś włamali się nawet na stronę Microsoftu dotyczącą IE i wstawili fotkę Gatesa z jajkami rozbitymi na twarzy czy coś takiego... Wszystko jest możliwe.
PS Swoją drogą, ja ze względu na zawartość tej strony też bym ją zamknął.