mialem to napisac w temacie, gdy jakis user prosil o hackowanie save`ow do jego gry naruto czy jakos tak, a ze tqm wyprzedzil mnie o minute z postem i zamknal temat, sadze ze to wlasciwy dzial:
czy to forum to forum tibijczykow i innych strasznych i obrzydliwych wschodnich bajeczek z duzymi oczami i fryzura na 2 metry typu naruto czy inny badziew?
juz mi sie niedobrze robi jak to widze
ludzie dorosnijcie
hackowanie gier to zaden hacking, a wnerwiaja mnie tacy ludzie ktorzy tylko graja w jakas 'super gre online' nie znaja sie na niczym, a jedyne co im przychodzi do glowy to wejsc na forum o tematyce hackingu, i zebrac o pomoc 'laaa ten noob mnie zabija ja chce mu dokopac dajcie mi to cheaty jakich swiat nie widzial tylko zeby admin nie zjarzyl'
tak sobie mysle ze aby zarejestrowac sie na to forum, mozna by wykombinowac podanie w ktorym odpowiadalo by sie na szereg roznorakich pytan, wszystko po to, zeby choc troche zmniejszyc naplyw noobow na to forum ktorym niechce sie nawet uzyc opcji szukaj, czy to na forum czy w googlach
kilka punktow jak poznac takiego dzieciaka
. robi bledy ortograficzne i jeszcze klamie prosto w twarz ze jest dyslektykiem
. nie zna czegos takiego jak google
. spamuje beznadziejnie forum
. chce sie komus wbic do kompa/na gg/email nie znajac podstaw podstaw
. mysli ze jest uber pro majac kazdego gdzies, spamujac tylko 'prosze prosze pomoz prosze'
juz nie mowie o tym ze zamiast dzialu newbie uzywa dzialu hacking bo to juz rutyna