Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Synchronizacja czasu z NTP

  1. #1
    Avatar ⌂⌂⌂
    ⌂⌂⌂ jest offline Poison Null Byte %00
    Zarejestrowany
    Jul 2008
    Postów
    96

    Domyślnie Synchronizacja czasu z NTP

    Wie ktos jak obsluzyc NTP? Potrzebuje zsynchronizowac systemowy czas. Nie licze na implementacje (jakby cos to C/C++ )

    Linki nie milo widziane, chyba juz wszystko widzialem - nigdzie nie pisze jaki datagramy wyslac (np na tempus2.gum.gov.pl).

    Pozdrawiam.
    delete (z ang. skasuj) - w programowaniu obiektowym operator niszczący obiekty utworzone za pomocą operatora new (bądź dowolny obiekt, którego adres można pobrać).

  2. #2
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Skąd
    rand(.eu)
    Postów
    8,748

    Domyślnie

    A patrzales na http://www.ntp.org/ ?
    Ja tam szukalem ostatnio informacji o wnetrzosciach dzialania algorytmu synchronizacji na zasadzie wielu-do-wielu i pamietam ze w koncu wykopalem...
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Podobne wątki

  1. Synchronizacja fal mózgowych
    By Sardihan in forum Off Topic
    Odpowiedzi: 8
    Autor: 07-11-2008, 22:51
  2. Nadciągnięcie czasu na gg
    By makubest in forum Komunikatory
    Odpowiedzi: 2
    Autor: 04-11-2007, 11:17

Tagi

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52