Czy da się w jakiś sposób zablokować reklamy na serwisie yoyo.pl w joomla?
Czy da się w jakiś sposób zablokować reklamy na serwisie yoyo.pl w joomla?
da sie ... link
W mniej niż 2 minuty znalazłem tam sposób ale nie podam linku żebyś miał okazje nauczyć się szukać w google
Widziałem nie które, ale nie wiem gdzie je wkleić a po drugie nie które z nich co ciekawe działały ale zawsze były jakieś efekty uboczne.
Poda ktoś działający skrypt?
próbowałem ten:
<div style="position: fixed; left: 0px; right: 0px; width: 100%; height: 100%;">
Ale znowu strona się nie przewija :/![]()
Nie podamy.
Nie okradaj ludzi.
- Za usługę bez reklam płacisz.
- Za usługę darmową, zgadzasz się na wyświetlanie reklam.
Wyraziłeś zgodę na wyświetlanie reklam gdy podpisałeś regulamin.
Człowieku skąd ty jesteś? Kto o zdrowych zmysłach kupuje hosting bez reklam na yoyo
Jakiś kompletny idiota. Darmowe to ostateczność, dlatego chcę wiedzieć jak zrobić aby nie wyświetlało mi reklamy.
Widzisz idioci kupuja sobie hosting (nie mowie ze na yoyo - nawet o tym wczesniej nie slyszalem), a ty bierzesz sobie darmowy wiec musisz sobie pokombinowac jak usunac reklame... A my tutaj jestesmy z marsa i sie takimi sprawami nie zajmujemy
A tak na serio to tutaj nie dajemy gotowych rozwiazan, co najwyzej zmuszamy takich jak ty do myslenia bo to naprawde nie boli. Jesli chcesz usunac reklame przeanalizuj jak jest ona dodawana i jak to mozna ominac. Jesli zadasz konkretne pytania mozesz zapewne liczyc na jakas pomoc...
Ostatnio edytowane przez tom : 11-13-2009 - 16:09
--
ToM's Super Fix IT "No Fucking Problem"
nie wiem jak dziala yoyo ale jesli dodawanie reklam jest robione na poziomie serwera (a na pewno jest - przynajmniej ja bym to tak zrobil) to nie usuniesz bo reklamy sa wysylane zanim serwer wysle to co wygeneruje Joomla.
rozwiazanie proste - zaplacic za hosting
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)