Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: [neo&livebox] Problem z netem...

  1. #1
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Postów
    693

    Domyślnie [neo&livebox] Problem z netem...

    Witam
    otoz od wczoraj dzieje sie tak:
    jak ja mam neta na stacjonarym - linux
    to neta nie ma laptopie - windows
    i na odwrot co moglo sie stac?
    na routerze w "serwery lan" mam tlyko port do shellu...

    Edit
    rozwiazany, usunac...
    Ostatnio edytowane przez Squealer : 11-13-2007 - 21:23

  2. #2
    Avatar eMCe
    eMCe jest offline Emil Grzegorz Gubała
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Skąd
    Kielce
    Postów
    1,767

    Domyślnie

    a miałem takie coś....
    przywracasz ustawienia fabryczne:

    telnet>
    open xxx.xxx.xxx.xxx (L: admin H:1234)
    erase
    reboot

    i konfigurujesz odnowa - powinno pomóc
    najstarsza metoda wciąż skuteczna :d
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Podobne wątki

  1. read&write
    By imp3300 in forum C/C++
    Odpowiedzi: 2
    Autor: 07-08-2007, 14:51
  2. LiveBOX
    By Wash&Go in forum Wardriving
    Odpowiedzi: 9
    Autor: 05-10-2007, 15:57
  3. nemesis&libnet
    By Squealer in forum Hacking
    Odpowiedzi: 1
    Autor: 04-11-2007, 21:39
  4. Cain&Abel
    By zlybezprzebaczenia in forum Hacking
    Odpowiedzi: 2
    Autor: 12-08-2006, 08:50

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj