Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 11 do 14 z 14

Temat: ściaganie plików "tylko" dla użytkowników

  1. #11
    Avatar ble34
    ble34 jest offline jestem bugiem
    Zarejestrowany
    Oct 2006
    Skąd
    krzesło
    Postów
    681

    Domyślnie

    pytanie wstylu jak obejs c zabespieczenie niewiem czego i niewiem poco a niemozesz poprostu załozyc sobie konta pujdzie ci szybciei niz nauka hakowania stron www to taka mija lamerska sugestia a jak sie nieda to won sie uczyc no chyba ze znajdzie sie ktos tak miły ze zhaczy ta stronke dla ciebie i da ci gotowca ale ja bym nato nieluiczył podpowiem ci tylko ze są na stronie błedy sql

    a co do siciagania plików podaj poprostu id pliku który chcesz ściągnąc np id=1

    kumasz czacze chyba no nie
    Ostatnio edytowane przez ble34 : 12-04-2006 - 19:48

  2. #12
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Postów
    112

    Domyślnie

    kiedyś takie coś by może i poszło, jak piszesz wyżej, ale teraz raczej mechanizmy autoryzacji i weryfikacji działąją inaczej niż bazując tylko na id (w tym przypadku na podmianie nic nie wskórasz) także cookies może by cie naprowadziły... zresztą tak czy owak, to jest bez sensu, zebyś tak robił i próbował przełamać tan system autoryzacji.

    poczytaj najpierw o php, o sql, poczytaj o metodach szyfrowania www, jakie są, jakie mogą być, zapoznaj sie z terminologią i mechanizmami autoryzacji, i dopieeeeeeero myśl o takich rzeczach. bo nawet jeśli ktokolwiek udzieli ci odpowiedzi: kliknij prawym klawiszem myszki teraz lewym, teraz enter i jesteś, to nic to nie da, bo nic sie nie nauczysz. takie odpowiedzi nie rozwijają, a nie w ty rzeczy chyba, zeby pozostawać w miejscu, tylko, żeby się rozwijać. także nie zadawaj takich pytań.

  3. #13
    Avatar ble34
    ble34 jest offline jestem bugiem
    Zarejestrowany
    Oct 2006
    Skąd
    krzesło
    Postów
    681

    Domyślnie

    niewiem nieznam sie ZONK scorn apozatym ja nieumie czytać
    Ostatnio edytowane przez ble34 : 12-09-2006 - 12:10

  4. #14
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Postów
    112

    Domyślnie

    to do szkoły!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne wątki

  1. Polecenia "shellowe" windowsa
    By `^` in forum Windows
    Odpowiedzi: 4
    Autor: 01-22-2007, 19:14
  2. Odpowiedzi: 4
    Autor: 10-10-2006, 15:44
  3. [c/c++]Socket i "Struct"
    By skiter in forum C/C++
    Odpowiedzi: 0
    Autor: 10-10-2006, 06:13
  4. Odpowiedzi: 1
    Autor: 07-24-2006, 03:08

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj