Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 11 do 14 z 14

Temat: Problem z programem i zrodlem strony

  1. #11
    Avatar GSG-9
    GSG-9 jest offline Shapeshifter
    Zarejestrowany
    Jul 2007
    Skąd
    C:\Perl\bin
    Postów
    1,578

    Domyślnie

    ja o to pytam ciebie.
    to ze ty nie umiesz szukac, to tylko i wylacznie twoja wina.
    nie mam tam nawet konta, a nie chce mi sie zakladac.
    podalem ci link do fajnego narzedzia, mi sie przydaje przy pisaniu crawlerow.
    War, war never changes.

  2. #12
    Zarejestrowany
    Feb 2009
    Postów
    18

    Domyślnie

    Zainstalowalem ten dodatek do FF
    na "nastepny profil" kilkam prawym i zbadaj element wychodzi

    Kod:
    http://www.fotka.pl/profil/JustDance87/?z=8799ae635731402be7d9bf0378e776bd
    klikam "nastepny profi"l po czym sprawdzam tak jak wczesniej wychodzi

    Kod:
    <a href="/profil/Belferkaa/?z=8799ae635731402be7d9bf0378e776bd" title="Belferkaa" style="color: rgb(73, 150, 186);">  następny profil </a>
    kolejny

    Kod:
    <a href="/profil/zuzka777/?z=8799ae635731402be7d9bf0378e776bd" title="zuzka777" style="color: rgb(73, 150, 186);">  następny profil </a>
    jesli chodzi o button z ocena nie mozna na nim kilknac prawym i sprawdzić

    wracajac do pierwszej opcji sprawdzilem div wynik

    Kod:
    <div id="move">
    <div style="background: transparent url(http://s.fotka.pl/img/users/move_strzalki.gif) no-repeat scroll 0px 10px; float: left; width: 32px; height: 54px; -moz-background-clip: -moz-initial; -moz-background-origin: -moz-initial; -moz-background-inline-policy: -moz-initial; cursor: pointer;" onclick="location.href='/profil/JustDance87/?z=8799ae635731402be7d9bf0378e776bd';"/>
    <div style="background: transparent url(http://s.fotka.pl/img/users/move_tlo.gif) repeat-x scroll 0% 0%; float: left; width: 936px; min-height: 52px; -moz-background-clip: -moz-initial; -moz-background-origin: -moz-initial; -moz-background-inline-policy: -moz-initial;">
    <div style="float: left; width: 10px; height: 10px;"/>
    <div style="float: left; width: 140px; text-align: left; margin-top: 15px; font-size: 1.3em; font-weight: bold; line-height: 150%;">
    </div>
    <div style="float: left; width: 636px; text-align: center;">
    </div>
    <div style="float: right; width: 10px; height: 10px;"/>
    <div style="float: right; width: 140px; text-align: right; margin-top: 15px; font-size: 1.3em; font-weight: bold; line-height: 150%;">
    <a href="/profil/zuzka777/?z=8799ae635731402be7d9bf0378e776bd" title="zuzka777" style="color: rgb(73, 150, 186);"> następny profil </a>
    </div>

    o znalazlem ten button a raczej wszystkie


    Kod:
    <center id="box_glosowanie">
    <div id="glosowanie">
    <input class="glosowanie" type="button" value="1" title="" msg="Porażka :/"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="2" title="" msg="Nie podoba mi się"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="3" title="" msg="Przeciętnie"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="4" title="" msg="Nieźle"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="5" title="" msg="Jest ok!"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="6" title="" msg="Coś drgnęło :P"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="7" title="" msg="Wporzo profilek"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="8" title="" msg="Fajne ciacho!"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="9" title="" msg="Jest super :)"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="10" title="" msg="Ideał"/>
    <input class="glosowanie" type="button" value="11" title="" msg="Bóstwo!"/>
    </div>
    <div id="glosowanie_msg" style="display: none;"/>
    Prosze o podpowiedz co dalej

  3. #13
    Avatar GSG-9
    GSG-9 jest offline Shapeshifter
    Zarejestrowany
    Jul 2007
    Skąd
    C:\Perl\bin
    Postów
    1,578

    Domyślnie

    no widzisz, mowilem ze sie da.
    teraz juz z gorki.
    smierdzi mi tu botem do glosowania na samego siebie
    pozniej bede w domu, odpisze
    War, war never changes.

  4. #14
    Zarejestrowany
    Feb 2009
    Postów
    18

    Domyślnie

    Tak smierdzi botem ale nie na samego siebie bo to mozna zrobic tylko z innych kont z kazdego raz , ale glosowanie na innych (inne) bez eksplatacji myszki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne wątki

  1. Test strony
    By rogus in forum Security
    Odpowiedzi: 17
    Autor: 07-28-2008, 12:25
  2. Porty Strony ,Błedy strony ,Fake mail !!!
    By Cyber100 in forum Newbie - dla początkujących!
    Odpowiedzi: 9
    Autor: 07-05-2008, 16:21
  3. Problem z programem Cain&Abel
    By nek in forum Newbie - dla początkujących!
    Odpowiedzi: 6
    Autor: 01-04-2008, 19:23
  4. Problem z prostym programem
    By morten in forum C/C++
    Odpowiedzi: 3
    Autor: 10-23-2007, 22:08
  5. Odpowiedzi: 0
    Autor: 04-25-2007, 15:35

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52