Witam wszystkich. W jaki sposób można usunąć foldery osobiste użytkownika, który je zablokował? Użytkownika w XP już nie ma, ale jego katalogi wiszą i nie dają się usunąć.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Witam wszystkich. W jaki sposób można usunąć foldery osobiste użytkownika, który je zablokował? Użytkownika w XP już nie ma, ale jego katalogi wiszą i nie dają się usunąć.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
może spróbuj przejąc je na własność jako administrator...
ale tylko w winXP PRo
* markossx *
Miałem coś podobnego, o ile dobrze pamiętam usunąłem taki folder (starego użytkownika) plikiem wsadowym który umieściłem w RunOnce z poleceniem usunięcia wskazanego folderu - pomogło!
Normalnie nie dało się nawet przeglądać tego folderu - a miał kosmiczną wielkość i zajmował mi dużo miejsca
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
sprobuj unlocker'em
Atheros? - nanzwa mhata yangu
A może z poziomu innego systemu? Np.Linuks
Pozdrawiam VLN.
No co ty, za dużo roboty ... jakbyś miał linuxa i windowsa na jednym kompie to byś wiedział![]()
Żadnych wymagań (praktycznie) w pełni funkcjonalny, cholernie mały (hihi) prosta wirtualizacja, ale raczej nie widzi windosowskich partycji, ale jakaś samba pewnie by pomogła
Właśnie 'instaluje' sobie UBUNTU V 7.10 :P
Cóż sam nie widzi ( a właściwie nie ma do nich dostępuale raczej nie widzi windosowskich partycji)
Oczywiście sprawdziłem i po zamontowaniu mogę usuwać/tworzyć pliki itp.
Ja pewnie (jak już będę instalował coś z rodziny Linuksa) instalował bymWłaśnie 'instaluje' sobie UBUNTU V 7.10 :P
Mandriva Linux 2008 ponieważ jest (chyba) w miarę ławy(na początek).(jest na płytce Next-u 3/2008
)
Pozdrawiam VLN.
Właśnie udało mi się odpalić Ubuntu (miałem małe problemyhmm mówiąc krótko - Windows może się schować. Tylko nie mogę znaleźć w Kadu - telefonu
I nie wiem gdzie się ustawia eqaulizer w systemie, że taki offtop zrobię
![]()