witam hakerow!!
jak umiescic film ktury mam w formacie winapa na strone zeby mozna go bylo umiescic
![]()
witam hakerow!!
jak umiescic film ktury mam w formacie winapa na strone zeby mozna go bylo umiescic
![]()
Sorry nie rozumiem twojego posta.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
ok to odnowa
zrobilem film z gry i hcialem go umiescic na mojej stronie ale niewiem jak to zrobic
a nio my tez syrdecznie hakera witomy chlybem i solą jak to staro polsko pradycjo nakazuje....
a teraz do rzeczy - nie wiedziałem ze jest takie coś jak format winampanio ale to nic... - lepiej podaj konkretnie rozszerzenie pliku który chcesz zamieścić na stronie lub wrzuć go gdzieś...
co do zamieszczenia pliku na stronie masz klika opcji... albo poprzez html i na swoim serwie.. albo wrzucić na jakieś youtobe i podlinkować.. albo przerobić na flash lub inne coś... wszystko zależy co chcesz z tym zrobić dokładnie... i czy to ma byc dostępne dla innych (np. użytkowników youtobe0 czy też nie...
zastanów się też nad rozmiarami tego pliku....
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski)
panowie powiedzcie jak przez flesz albo co hodzo oto zeby mogl kazdy obejzec to na stronie mojej
stary wszystko zależy jaki to jest plik nie wszystko sie da...
http://www.pckurier.pl/html/multimed...htm#d%BCwi%EAk
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski)