Jak moge sciagnac od kolegi np. instalke nbaProbowalem przez netbus ale jak daje file manager to pisze ciagle collecting.Jakie sa inne programy gdzie moge zarzadzac plikami innej osoby
![]()
Jak moge sciagnac od kolegi np. instalke nbaProbowalem przez netbus ale jak daje file manager to pisze ciagle collecting.Jakie sa inne programy gdzie moge zarzadzac plikami innej osoby
![]()
Zależy to od tego czy chcesz zrobić to bez jego wiedzy czy nie. Bo jeżeli chcesz się wymieniać z nim plikami możesz użyć do tego Total Commander’a. Ale widzę, że coś kombinujesz… -netbus.
Tak chce z jego wiedza a dokladniej to jak to zrobic w total comanderzeA w netbusie probowalem juz ale pisze ciagle collecting dlugo bede musial czekac az jego pliki wyskocza
![]()
instalujesz u niego cesarftp albo cos takiego i masz host ftp
moglby ktos troszke jasneij wytlumaczyc freek moze powiesz jak to zrobic przez total comandera
a odnosnie netbusa ponawiam pytanie czy to normalne ze pisze collecting czekaml z 20 minut i dalej nic![]()
stary zainwestuj w hamachi(program taki - darwomy -z artowałem z inwestowaniem ;p)
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski)
Instrukcja obsługi jest prosta:
1. Identyfikacja problemu.
2. Google, google, google, GOOGLE, netsprint.
3. Forum.
Nigdy w innej kolejnośći!
witam napiszesz mi jak mam uruchomic tego netbusasciagnełem go ale nie zabardzo teraz wiem co z tym zrobic pomozesz mi
z gory dzieki i pozdrawiam
musisz wyslac plik patch zeby ktos otworzyl wpisac ip i connect wtedy sie polaczy ale ostatnio cos mi nie dziala nie chce sie laczyc nie wiem czemu a ludzie otwieraja ja sie tylko za peirwszym razem polaczylem ale plikow nie moglem zobaczyc![]()
lol - p2p przez netbusa robić
chlopie powiedz konkretnie:
ma ten gość wiedzieć o tym czy nie
pisałeś ze ma wiedzieć więc powiedz mu zeby zainstalował hamachi - ty tez zainstaluj - zrób sobie sieć połaczcie się i wymieniacie sie plikami do woli!
wszystko sprowadza się do 5 minut roboty i 10 kliknięć! (włączając ściągnięcie programu - cos kolo mega!
edit:
Dzięki temu bedziecie mogli nawet po sieci grać!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski)