Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 42

Temat: Keylogery

  1. #1
    Zarejestrowany
    Feb 2008
    Postów
    3

    Domyślnie Keylogery

    Jeżeli był już taki temat to przepraszam, ale nichce mi sie wglebiac w odległą chistorie forum.wie ktoś jak można zrobic wlasnego (niechce do zadnych dłupich gier typu tibia itp). CHcę się poprostu nauczyć robic jeżeli ktoś już robił to prosze o pomoc lub przesłanie. Napisanie w jakim języku jest napisany i w jakim najlatwiej.

  2. #2
    Zarejestrowany
    Jan 2007
    Postów
    695

    Domyślnie

    Zaczynasz od podstaw... Wybierasz język który Ci będzie najbardziej odpowiadał. Wgłebiasz sie w niego. I kiedy dochodzisz do momentu kiedy już płynnie sie nim posługujesz, piszesz keyloggera. Pomysły same Ci wpadną do głowy w trakcie uczenia się. A co do języka który wybrać na początek to zapoznaj się z funkcją "szukaj"
    Zbliża się Trollmagedon...

  3. #3
    Zarejestrowany
    Feb 2008
    Postów
    3

    Domyślnie

    a wedłóg ciebie który jest lepszy na początek c++ czy delphi

  4. #4
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Skąd
    rand(.eu)
    Postów
    8,748

    Domyślnie

    Rozejrzyj sie co robi ktory i jaki daje kod wynikowy (i jakie sa wymagania aplikacji aby dzialala) to bedziesz wiedzial.

    P.S.
    Temat byl walkowany wiec jednak bym sugerowal zaczac od poznania historii forum - odpowie na sporo Twoich pytan.
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

  5. #5
    h3x
    h3x jest offline Banned
    Zarejestrowany
    Dec 2007
    Postów
    271

    Domyślnie

    fnkcja setwindowshookex sie do tago nadaje. A najlatwiej bedzie ci to napisac w asmie i wrzucic jako dll spoofing.

  6. #6
    Avatar Eragon Argetlam
    Eragon Argetlam jest offline inception?no problem
    Zarejestrowany
    May 2007
    Skąd
    802.1 Wireless Wlan Card
    Postów
    552

    Domyślnie

    A czy nie łatwiej jest zrobić:
    1. odpalić MF lub IE
    2. wpisać w tym ładnym pasku adresu www.google.pl
    3. wcisnąć enter
    4. wpisac w polu wyszukaj pisanie keyloggerów
    5. i poszukać
    Ja znalazłem wyniki w ciągu podajerze z otwarciem nowego okna, wpisaniem itd. w ciągu 10 sekund porządaną stronę!!

    Po prostu trza chcieć

    Aha nie polecałbym asma do keyloggerów na początek bo w.g mnie jest za trudny
    o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com

  7. #7
    Zarejestrowany
    Feb 2008
    Postów
    3

    Domyślnie

    no przez google jest latwiej ale nie mam pewności ze ktoś nie umeiscil tam zadnych wirusów. np w wersji do nauki

  8. #8
    Avatar hedVB
    hedVB jest offline AI
    Zarejestrowany
    Nov 2007
    Postów
    874

    Domyślnie

    zacznij od Visual Basic - ja tak zaczynałem, naprawdę prosty język - można naprawdę wiele zdziałać - do tej pory się w nim bawię keyloggery, wirusy, trojany a w necie pełno sampli:P
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

  9. #9
    Avatar michalski007
    michalski007 jest offline michalski
    Zarejestrowany
    Sep 2006
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    137

    Domyślnie re:

    z tego co pamiętam znajomy napisał własnie keylogger i dość szybko mu to poszło w Delphi, jeśli chodzi o C++ to wyszły jakieś klocki , od razu mówię; nie znam struktury programu.

  10. #10
    Avatar hedVB
    hedVB jest offline AI
    Zarejestrowany
    Nov 2007
    Postów
    874

    Domyślnie

    C++ dla początkujących? ooo hardcore:P
    To będzie pewnie GetKeyState Lib "user32"
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52