Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Pomuszcie w robieniu keylogera.

  1. #1
    Zarejestrowany
    Mar 2007
    Postów
    16

    Domyślnie Pomuszcie w robieniu keylogera.

    Kto mi zorbi zmontuje keylogera z plikiem *.rec i ustawi żeby logi szły na mój e mail ?
    Jeżeli chcesz mi pomóc pisz tutaj a ja wyśle info na pw.

  2. #2
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Skąd
    Kielce
    Postów
    131

    Domyślnie

    a z czym masz problem w jego tworzeniu?
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

  3. #3
    Zarejestrowany
    Mar 2007
    Postów
    16

    Domyślnie Jestem

    Zielony
    Jak narazie keylogera to tylko byłem ofiarą i nie wiem jak konfugorowac itp

  4. #4
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Skąd
    Kielce
    Postów
    131

    Domyślnie

    konfugorowac
    zapewne chodzilo Ci o konfiguracje, ale konkretnej?

    nie mam magicznej kuli i nie czytam Ci w myslach...


    ----
    hmm a moze by zainestowac w kule(?) xD
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

  5. #5
    Zarejestrowany
    May 2007
    Postów
    4

    Domyślnie

    proponuje w google wrzucić "c# how to write keylogger", "c# keylogger" czy cos w ten desen no o ile ma byc w c#

  6. #6
    Zarejestrowany
    Jan 2007
    Postów
    97

    Domyślnie

    moze to niedokladnie to o co Ci chodzi ale mozna od tego zaczac i odpowiednio modyfikowac : http://www.zurawek.com/tutorial_keylogger.html
    Człekowstret tryska z moich ust, parszywy kraj...

    perl -e 's^^i6([email protected]*^+s;\*; Wo\$_\;~;.s![(_\!]!l!g+y"i\[email protected]"Hro"+tr-6;~-ed\012-;print'
    --------------------------------------------------------------
    Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers

  7. #7
    Avatar javaman
    javaman jest offline www.javainside.pl
    Zarejestrowany
    Mar 2008
    Skąd
    no przed monitorem przecież...
    Postów
    474

    Domyślnie O tym poczytaj:

    1. C++
    2. mechanizm tzw. haków w C++ (nie mylić z haki od hakować )
    3. poczytaj o tzw. pakerach
    4. poczytaj o tcp w C++
    5. Wróć się pochwalić.

  8. #8
    Avatar hedVB
    hedVB jest offline AI
    Zarejestrowany
    Nov 2007
    Postów
    874

    Domyślnie

    Bez przesady - javaman po co odświeżasz stare wątki - które już dawno umarły, a autor z pewnością nie wyczekuje już pomocy?!
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Podobne wątki

  1. Mam trojana (czy keylogera?)
    By wostert in forum Wirusy/Konie trojańskie
    Odpowiedzi: 2
    Autor: 03-13-2007, 19:59

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52