Pokaż wyniki 1 do 9 z 9

Temat: szukam keyloggera

  1. #1
    Zarejestrowany
    Jul 2008
    Postów
    3

    Domyślnie szukam keyloggera

    szukam keyloggera prostego w obsludze ktory wysylal by efekty swojej pracy na email badz na serwer ftp. nie musi to byc jakis key logger ktorego nie wykryje antywirus, mam mozliwosc zaakceptowania procesow wykonywanych przez ten program. znam podstawy c++ ucze sie w szkole informatycznej.
    bardzo prosze o pomoc

  2. #2
    Avatar GSG-9
    GSG-9 jest offline Shapeshifter
    Zarejestrowany
    Jul 2007
    Skąd
    C:\Perl\bin
    Postów
    1,578

    Domyślnie

    napisz sobie ?
    War, war never changes.

  3. #3
    Zarejestrowany
    Jul 2008
    Postów
    3

    Domyślnie

    gdyby to bylo takie proste to bym napisal... ale nie wiem nawet od czego zaczac

  4. #4
    Avatar GSG-9
    GSG-9 jest offline Shapeshifter
    Zarejestrowany
    Jul 2007
    Skąd
    C:\Perl\bin
    Postów
    1,578

    Domyślnie

    od googli i opcji szukaj
    War, war never changes.

  5. #5
    Zarejestrowany
    Jul 2008
    Postów
    3

    Domyślnie

    dzieki ze chcesz pomoc :/

    a zdaje sie dobry chlop bo chamillionaire slucha...

  6. #6
    Zarejestrowany
    May 2008
    Postów
    321

    Domyślnie

    http://hackme.pl/forum/viewthread.ht...736&rowstart=0
    mam nadzieje że ten ci wystarczy

  7. #7
    rip
    rip jest offline Banned
    Zarejestrowany
    May 2008
    Postów
    534

    Domyślnie

    proscie a dostaniecie... ale nie chcecie dostac

  8. #8
    Avatar lukasz6547
    lukasz6547 jest offline Ciasno tu:D
    Zarejestrowany
    Apr 2008
    Postów
    348

    Domyślnie

    nauxcz sie obsługiwac klawiature, jesli znasz c++ to juz jest połowa drogi...przeczytaj to: http://www.winapi.org/index.php?opti...id=6&Itemid=26
    wystarczy ci wstęp, pierwszy program, zasada czegos tam i obsługa klawiatury, nastepnie zadeklaruj tablice typu "char"-podkreslam char do któłrej bedziesz wczytywał znaki z bezposredniego...np.(jak przeczytasz bedziesz wiedzial o co chodzi):
    char a[10000];
    ..............................
    if(WMkEydtown)/ czy jakos tak
    switch(wParam)
    {
    case 0x42; //jesli to jest dla przykładu A
    strcpy(a, "A");
    break;

    niestety kazdą literke musisz odzielnie sprawdzac chyba ze wymyslisz jakis ciekawy algorytm ale za pomocą tablic i wskazników mozesz soobie ładnie skrócic zadanie przy kopuiowaniu do tablicy znaków pobranych z kalwiatury....i po prostu zapomocą File zapisujesz do pliku tekstowego przechwycone znaki lub robisz sobie prostego klienta pocztowego który to przesle, a najlepszym sposobem jest stworzenie serwera który bedzie czekał na pakiety i klienta który je bedzie przesyłal...TO TYLE resztą zajmij sie sam, w gruncie rzeczy to jest niewiele roboty (tylko te przechwycenia dujzo zajmą)

  9. #9
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Skąd
    rand(.eu)
    Postów
    8,748

    Domyślnie

    KOD 03 - len smierdzacy nawet nie raczyl forum przeszukac!
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Podobne wątki

  1. obsługa keyloggera
    By lipa71 in forum Newbie - dla początkujących!
    Odpowiedzi: 2
    Autor: 01-21-2008, 13:12
  2. obsługa keyloggera
    By lipa71 in forum C/C++
    Odpowiedzi: 2
    Autor: 01-21-2008, 13:12
  3. Problem z usunięciem keyloggera.
    By zorlan in forum Newbie - dla początkujących!
    Odpowiedzi: 1
    Autor: 06-14-2007, 21:16
  4. pomocy mam keyloggera :((
    By jojo in forum Wirusy/Konie trojańskie
    Odpowiedzi: 4
    Autor: 12-27-2006, 22:09

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52