Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 19

Temat: turbo pascal-zadanie

  1. #1
    Zarejestrowany
    Dec 2007
    Postów
    1

    Domyślnie turbo pascal-zadanie

    A oto tresc zadania: Napisz program ktory bedzie wyliczal sposrod "N" podanych liczb, ilosc liczb parzystych oraz ilosc liczb nieparzystych podajac ich sume oraz srednią.

    Czy ktos mi pomoze napisac zadanie z turbo pascala Bo ja w zaden sposob nie moge tego zrozumiec juz wszystkiego probowalam i nic!! A mam to na zaliczenie!! a czy jest taka mozliwosc by ktos byl taki dobry i napisal mi gotowcaBo ja sama nie dam rady tego napisac Prosze o pomoc!!
    I oprocz tego trzeba napisac schemat blokowy

  2. #2
    Avatar eMCe
    eMCe jest offline Emil Grzegorz Gubała
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Skąd
    Kielce
    Postów
    1,767

    Domyślnie

    mogę Ci napisać algorytm ale kodu źródłowego nie dostaniesz ;p - ale nie wcześniej jak wieczorem....
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

  3. #3
    SARS jest offline Sterydy Anaboliczne
    Zarejestrowany
    Mar 2008
    Postów
    94

    Domyślnie

    Cytat Napisał eMCe Zobacz post
    mogę Ci napisać algorytm ale kodu źródłowego nie dostaniesz ;p - ale nie wcześniej jak wieczorem....
    LOL co za złośliwość - no faktycznie k**** jeszcze go sprzeda i się wzbogaci, LOLZ

    jak już zadałeś sobie trud napisania go to nie danie źródła uważam za B U R C T W O

    Ja bym Ci to Justyna napisał, ale to mogłoby kosztować loda - ale przynajmniej ze źródłem:P

  4. #4
    Zarejestrowany
    Mar 2007
    Skąd
    toronto
    Postów
    283

    Domyślnie

    @ SARS - to juz jest ktorys z kolei odkopany przez Ciebie temat, na ktory sie natknalem... eMCe dobrze robi, ze nie cce podac gotowego kodu, bo to:
    1. byloby oszustwo, bo dziewczyna nie zrobila by zadania sama
    2. ona wtedy niczego sie nie nauczy a chyba o to w szkole chodzi
    3. jakby podal kod zrodlowy i ona dostalaby zalozmy piatke z tego a ktos sam by pracowal i dostalby czworke bo zrobil jakis malutki blad... Czy to byloby fair?

    Ja bym Ci to Justyna napisał, ale to mogłoby kosztować loda
    Dla mnie to jest BURACTWO

  5. #5
    SARS jest offline Sterydy Anaboliczne
    Zarejestrowany
    Mar 2008
    Postów
    94

    Domyślnie

    ehh studencik - ksywke to Ty masz dobrą

    z Twoim uczciwym mysleniem chłopie to zawsze będziesz się oglądał na przejeżdżającego mercedesa compressora bo do niczego nie dojdziesz albo bedziesz pracował w firmie u szefa "buraka" takiego jak ja;

    PS: jeśli mody nie chcą aby odkopywać temtów to tematy są zamykane - tak trudno się domyśleć ?

  6. #6
    Zarejestrowany
    Mar 2007
    Skąd
    toronto
    Postów
    283

    Domyślnie

    1. moje myslenie jest uczciwe bo nie chce zeby Polska, kraj w ktorym sie wychowuje zszedl totalnie na psy
    2. jezeli wlasna, dobrze prosperujaca firma nie oznacza, ze do czegos doszedlem to sorki... a na mercedesa jeszcze przyjdzie czas sam jestem sobie szefem i robie to co lubie, mam z tego satysfakcje a co za tym idzie, rowniez pieniadze...
    3. co do modow... wydaje mi sie, ze siedze na tym forum dluzej i lepiej wiem, czy lubia odkopane tematy... szczegolnie takie jak ten...

    PS. eMCe jest modem

    edit:
    jezeli chcesz dalej pociagnac te rozmowe to zapraszam na PW, zeby nie smiecic
    @moderatorzy - usuncie moj post bo nic nie wnosi

  7. #7
    Zarejestrowany
    Dec 2007
    Postów
    8

    Domyślnie

    Myśle że jesteście słabi i nie umiecie programować.... a ty justynko droga nie oddwawaj tego bezmyslnie tylko chociaz sobie to przemyśl... i przeżuc sie na delphi

    program napiszsecochcesz;
    uses crt;
    var
    b:array[1..100] of integer;
    a,e,d,c,sn,sp:integer;
    q,w:real;

    begin
    clrscr;
    writeln('podaj se liczbe cyferek bo jestes frajerek a ja komputerek w zakresie od 1 do 100');
    readln(c);
    writeln('wpisuj se liczby');
    for a:=1 to c do readln(b[a]);
    for a:=1 to c do begin
    if b[a] mod 2=0 then begin
    d:=d+1;
    sp:=sp+b[a];
    end
    else begin
    e:=e+1;
    sn:=sn+b[a];
    end;
    end;
    writeln('licz parzystych mamy ',d,' a nieparzystych ',e);
    q:=sp/d;
    writeln('suma liczb parzystych to ',sp,' a srednia ',q);
    w:=sn/e;
    writeln('suma liczb nieparzystych to ',sn,' a srednia ',w);
    readln;
    end.

  8. #8
    Avatar Exc0mmunion
    Exc0mmunion jest offline Superion
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Postów
    182

    Domyślnie

    trochę sie spóźniłeś "12-09-2007". i kim ty wogóle jesteś ze nazywasz innych frajerami ? :>

  9. #9
    SARS jest offline Sterydy Anaboliczne
    Zarejestrowany
    Mar 2008
    Postów
    94

    Domyślnie

    właśnie - moim sterydom anabolicznym też się to nie podoba :P hehe

  10. #10
    Avatar hedVB
    hedVB jest offline AI
    Zarejestrowany
    Nov 2007
    Postów
    874

    Domyślnie

    off
    ja już nie biore anabolików - to niezły shit, przerzuciłem się na naturalne białko serwatkowe

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Free Pascal - poczatki...
    By lokid in forum Delphi/Pascal/Lisp
    Odpowiedzi: 7
    Autor: 02-16-2010, 09:38
  2. Odpowiedzi: 4
    Autor: 11-20-2007, 10:52
  3. turbo pascal kody zrodlowe
    By faD in forum Delphi/Pascal/Lisp
    Odpowiedzi: 11
    Autor: 05-30-2007, 20:47
  4. zadnia z informatyki --> pascal
    By slawek14 in forum Delphi/Pascal/Lisp
    Odpowiedzi: 6
    Autor: 04-13-2007, 19:13
  5. Pascal prostokąt
    By kosiarz in forum Delphi/Pascal/Lisp
    Odpowiedzi: 3
    Autor: 03-04-2007, 02:30

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52