Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 16

Temat: Keylogger na stronce internetowe ?? pomoc

  1. #1
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Postów
    1

    Cool Keylogger na stronce internetowe ?? pomoc

    Witam, dzis wpadlem na pomysl by zrobic stronke www z key loggerem.
    ma to polegac na tym , ze jesli ktos poda jakis numer i haslo (np 6589797 klozet16) to zeby zostalo mi to wyslane na meila. Krótko mówiac chce zrobic stronke z keyloggerem . I jak to najszybciej zrobic

  2. #2
    fdj
    fdj jest offline
    Zarejestrowany
    Nov 2006
    Postów
    5

    Domyślnie

    Tibia Smierdzi Bana !!!!!!!!!!!

  3. #3
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Skąd
    rand(.eu)
    Postów
    8,748

    Domyślnie

    Tibia - poczytaj najpierw co mozna odpalic na stronie WWW, jakie uprawnienia maja takie aplikacje i do czego maja dostep. To da Ci lepszy poglad na ten temat... i zapewne odpowiedz na Twoje pytanie :-)

  4. #4
    Zarejestrowany
    Jan 2007
    Postów
    1

    Domyślnie

    Sam kiedyś chciałem zrobic coś takiego. Najpierw naucz się PHP i np. zapisuj te informacje do jakiejś bazy danych trudne to nie jest. A potem ciesz cię accountami shakowanych noobków

  5. #5
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Postów
    726

    Domyślnie

    Jest jeszcze jedna możliwość zrób jakąś księgę gości co prawda nie będzie wysyłało hasła na meila no ale może ktoś się natnie.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

  6. #6
    Avatar eMCe
    eMCe jest offline Emil Grzegorz Gubała
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Skąd
    Kielce
    Postów
    1,767

    Domyślnie

    paaawel12 kosiarz - chopaki o co wam chodzi

    bo tak jak by nie patrzeć to tylko tqm coś z sensem napisał - co tu ma znajomość php i jakieś ksiegi gości do rzeczy
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

  7. #7
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Postów
    726

    Domyślnie

    Gościu chce orabac kogoś z jakiegoś konta wiec pewnie ma zamiar podszyć się pod admina (wynika z tego co napisał wcześniej), i napisać jakąś scieme ze trzeba w trybie natychmiastowym zmienić hasło etc. wiec jego ofiara musi wpisać hasło do neta w taki sposób żeby on potem je mógł odczytać najszybszym sposobem według mnie jest zrobienie księgi gości, i podesłania linka tej osobie jak ten człowiek będzie totalnie ciemny w tym temacie to jest szansa ze się natnie.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

  8. #8
    Avatar Sardihan
    Sardihan jest offline Blastmaster
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Skąd
    polsza
    Postów
    747

    Domyślnie

    pishing wydaje mi sie ze w temacie bylo cos o keyloggerze ... w jednym z wątków podalem sposuba na odpalanie plikow z www (by unknow :P)

  9. #9
    Avatar ble34
    ble34 jest offline jestem bugiem
    Zarejestrowany
    Oct 2006
    Skąd
    krzesło
    Postów
    681

    Domyślnie re

    nierozumie oco ci chodzi tibio chcesz zrobic kopie strony inetrnetowei czy co ?
    nic trudnego wejdz na o2.pl np zajrzyj w kod zrodłowy skopiuj go zmodyfikuj tak zeby hasła po wpisaniu w okno formularza zapisywały sie do pliku
    a klienta odsyłało na orginalna strone o2.pl
    własciwie cała sprawa sprowadza sie do tego zeby zapisac do pliku dane z formularza
    bo przekierowanie itak jest juz ustawione no wrzuc ten plik na jakis serwer na jelpiei z domena pl
    nazwij strone niewiem np tleno2.pl albo cache.o2.pl
    wyślij ludzia paretysiecy meili
    niedaj sie złapać i czekai


    wiem bo próbowałem
    normalny człowiek pomyśłi poprostu ze zle wpisał hasło lub login i po przekierowaniu zaloguje sie jeszce raz niezwracjac nawet uwagi na róznice w adresie
    Ostatnio edytowane przez ble34 : 01-30-2007 - 20:06

  10. #10
    Avatar Kamlo
    Kamlo jest offline Slack.Debian user
    Zarejestrowany
    Jan 2007
    Postów
    113

    Domyślnie

    Niewidzę problemu aby takie coś napisać, w 10minut powinieneś się z tym uwinąć. Jest to bardzo proste:
    1. Robisz formularz polami jakie cie interesują: http://programowanie.celary.net/folmularze_w_php.html
    2. Dane z formularza przesyłasz do zmiennej php:
    http://webmade.org/porady/porady.php?id=59
    3. Zmienną (z treścią z formularzy) po prostu zapisujesz do pliku txt:
    http://www.leon.w-wa.pl/texts/kurs/file.php?t=d
    4. Robisz ładną oprawę graficzną aby zachęcała lamerów do wpisywania danych itp.
    Prościej się nie da wytłumaczyć
    No i hasełka sobie możesz czytać ściągając plik .txt z serwera (bez żadnych baz mysql .itp). Chciałbym zauważyć że nie podałem ci gotowego skryptu mimo że jest ich w internecie masę, ponieważ nie chcę aby tzw.scripptkidies nawzajem sobie świnie podkładały. Napisz to samemu a połączysz przynajmniej przyjemne z pożytecznym co nie znaczy uczciwym.

    Dodam jeszcze że takie coś to jest czysta Lamerada zajmij się lepiej czymś ambitniejszym.

    Pozdrawiam !
    Ostatnio edytowane przez Kamlo : 01-30-2007 - 20:45

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. [DELPHI] Keylogger
    By Macok in forum Delphi/Pascal/Lisp
    Odpowiedzi: 8
    Autor: 11-25-2010, 13:44
  2. Prosze o pomoc
    By pantronix in forum Hacking
    Odpowiedzi: 10
    Autor: 03-07-2009, 15:47
  3. Proszę o pomoc
    By 1w1 in forum Wardriving
    Odpowiedzi: 8
    Autor: 12-11-2006, 08:05
  4. Keylogger w C++
    By Macok in forum C/C++
    Odpowiedzi: 1
    Autor: 11-19-2006, 12:31

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj