Pokaż wyniki 1 do 3 z 3

Temat: sprintf w API

  1. #1
    31337 jest offline Banned
    Zarejestrowany
    Apr 2007
    Postów
    367

    Domyślnie sprintf w API

    no i kolejne głupie pytanie :/

    Czy jest w winapi odpowiednik funkcji sprintf?


    No nie php, google mało o tym wie

  2. #2
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Skąd
    Kielce
    Postów
    131

    Domyślnie

    napisz co chcesz osiagnac
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

  3. #3
    31337 jest offline Banned
    Zarejestrowany
    Apr 2007
    Postów
    367

    Domyślnie

    int a = 1234;
    ShellExecute(0,"open","cos",tu zawartosc int a,0,SW_HIDE);

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52