Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Prosty Keylogger

  1. #1
    Zarejestrowany
    Oct 2014
    Postów
    3

    Domyślnie Prosty Keylogger

    Witam serdecznie, powiem prosto z mostu, nie bede owijal w bawelne itp.
    Potrzebuje prostego keyloggera(moze byc i wykrywalny), ktory jest prosty w obsludze, mozna go wgrac na drugi komputer w domu, ustawic wysylanie logow na konkretnego maila.
    Nie musi byc jakis nowy, moze byc i z czasow starozytnych , wazne jest tylko, zeby nie byl jakos bardzo widoczny, oraz zeby byl prosty w obsludze. mam fizyczny dostep do tego komputera.
    Mam nadzieje ze znajdzie sie jakas dobra osoba i cos poleci.
    Pozdrawiam

    @ EDIT
    czy istnieje keylogger ktory mozna wgrac na telefon(android) ?
    Ostatnio edytowane przez kosa1333 : 10-23-2014 - 13:26

  2. #2
    ocb
    ocb jest offline
    Zarejestrowany
    May 2011
    Postów
    392

    Domyślnie

    Cytat Napisał kosa1333 Zobacz post
    Witam serdecznie, powiem prosto z mostu, nie bede owijal w bawelne itp.
    Potrzebuje prostego keyloggera(moze byc i wykrywalny), ktory jest prosty w obsludze, mozna go wgrac na drugi komputer w domu, ustawic wysylanie logow na konkretnego maila.
    Nie musi byc jakis nowy, moze byc i z czasow starozytnych , wazne jest tylko, zeby nie byl jakos bardzo widoczny, oraz zeby byl prosty w obsludze. mam fizyczny dostep do tego komputera.
    Mam nadzieje ze znajdzie sie jakas dobra osoba i cos poleci.
    Pozdrawiam

    @ EDIT
    czy istnieje keylogger ktory mozna wgrac na telefon(android) ?
    Ja korzystam z blazing tools perfect keyloger. Jest wykrywalny, mało wydajny(przy dużej ilości logów potrafi się zapchać, są problemy z licencją ale da się użytkować. Trzeba po prostu określić z czego chcemy zrzuty oraz wyczyścić rejestr i przeinstalować raz na ~3 miesiące.

  3. #3
    Zarejestrowany
    Oct 2014
    Postów
    3

    Domyślnie

    A teraz banalne pytanie, czy ten program wysyla rowniez raport ze wstukanymi klawiszami ?

    Co do androida, znalazlem program dsploit, lecz nie wychwytuje hasel, czasami zlapie na jaka strone wchodze z kompa, ktos wie jak to naprawic ?
    Ostatnio edytowane przez kosa1333 : 10-24-2014 - 11:34

  4. #4
    Zarejestrowany
    May 2014
    Postów
    46

    Domyślnie

    ja tam napisalem sobie keyloggera w c++ i uzylem do wysylania logów zapytan http do serwera i w parametrach umieszczalem ciag znakow, na serwerze skrypt php ktory zapisuje do pliku. co 100 znakow wysyla log. niezle to opracowalem buheh jeszcze auto "zagnieżdżanie" w systemie po uruchomieniu

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj