Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: zablokowanie na czas zakonczenia procesu

  1. #1
    rip
    rip jest offline Banned
    Zarejestrowany
    May 2008
    Postów
    534

    Domyślnie zablokowanie na czas zakonczenia procesu

    potrzebuje zrobic takie cos:

    watek, a w min cos co blokuje (nie zwraca) zanim nie zakonczy sie proces.
    Czytalem o WaitForSingleObject, ale nie jestem pewny co do tego.

  2. #2
    Avatar ⌂⌂⌂
    ⌂⌂⌂ jest offline Poison Null Byte %00
    Zarejestrowany
    Jul 2008
    Postów
    96

    Domyślnie

    Nie za bardzo Cie rozumiem, dzieki funkcji WaitForSingleObject mozesz kontrolowac dowolny obiekt, w tym watek. O kazdej zmianie zostaniesz poinformowany, w tym przypadku czas oczekiwania powinienes ustawic na 0xFFFFFFFF :>
    delete (z ang. skasuj) - w programowaniu obiektowym operator niszczący obiekty utworzone za pomocą operatora new (bądź dowolny obiekt, którego adres można pobrać).

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 3
    Autor: 05-26-2008, 10:23
  2. czas procesów
    By napek in forum Bash
    Odpowiedzi: 12
    Autor: 05-23-2008, 23:51
  3. Zablokowanie kompa na lan czy włamanie?
    By Piotrus Pan in forum Hacking
    Odpowiedzi: 8
    Autor: 03-03-2008, 19:18
  4. hasło + czas
    By kevlan in forum Security
    Odpowiedzi: 5
    Autor: 06-08-2007, 19:33
  5. dane procesu
    By semtex in forum C/C++
    Odpowiedzi: 0
    Autor: 11-19-2006, 04:53

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52