Pokaż wyniki 1 do 10 z 10

Temat: Trainer do Fifa World

  1. #1
    Zarejestrowany
    Apr 2014
    Postów
    8

    Domyślnie Trainer do Fifa World

    Nie wiem w jakim temacie to umieścić, więc z góry przepraszam. Proszę o przeniesieni go do odpowiedniego tematu.
    Moje pytanie brzmi: Czy ktoś potrafi tworzyć trainery do gier typu Fifa? Jeśli tak to niech da mi odp. Oczywiście za dobrą robotę zapłacę. Proszę pomóżcie.

  2. #2
    Zarejestrowany
    Apr 2014
    Postów
    8

    Domyślnie Proszę

    Proszę o pomoc, jest to dla mnie bardzo pilna sprawa. Powiedzcie gdzie mogę szukać pomocy jak nie tu.

  3. #3
    Zarejestrowany
    Dec 2011
    Skąd
    Mazury
    Postów
    133

    Domyślnie

    w googlu proszę pana
    "Trąba powietrzna moich zepsutych myśli, zrywa ci z karku kołnierz ortopedyczny"

  4. #4
    Zarejestrowany
    Apr 2014
    Postów
    8

    Domyślnie To pomóż

    Cytat Napisał Orb Zobacz post
    w googlu proszę pana
    Myślisz, że nie szukałem? albo słabo szukałem albo nie ma, proszę o pomoc

  5. #5
    Zarejestrowany
    Apr 2014
    Postów
    8

    Domyślnie

    Czyli nikt nie pomoże w tworzeniu trainera?

  6. #6
    Zarejestrowany
    Dec 2011
    Skąd
    Mazury
    Postów
    133

    Domyślnie

    Osobiście, to się nie piszę. Ale powiedz ile płacisz, to może ktoś na forum się skusi.
    "Trąba powietrzna moich zepsutych myśli, zrywa ci z karku kołnierz ortopedyczny"

  7. #7
    Zarejestrowany
    Apr 2014
    Postów
    8

    Domyślnie

    A mam pytanie, taki trainer tworzy się w C++
    Jak tak to w którym?
    Dev-C++
    wxDev-C++
    Code::Blocks
    Borland C++
    Visual C++

  8. #8
    Zarejestrowany
    Dec 2011
    Skąd
    Mazury
    Postów
    133

    Domyślnie

    Jeśli zadajesz takie pytanie, to znaczy, że powinieneś zacząć od tego co to jest c++ a dopiero potem wybierać "który".
    "Trąba powietrzna moich zepsutych myśli, zrywa ci z karku kołnierz ortopedyczny"

  9. #9
    Zarejestrowany
    Oct 2008
    Skąd
    woj. Lubuskie. Dokładniej się nie da
    Postów
    405

    Domyślnie

    C++ jest jedno, co najwyżej jego standardów jest kilka. To co podałeś, to są narzędzia w których można pisać w tym samym języku. Tak samo jak jedni piszą prace magisterskie w MS Word, inni w Libre Office a jeszcze inni kokszą w LaTeX. Wsio. Wpisz C++ w wyszukiwarkę i obejrzyj kilka wykładów na University of YouTube (bo wątpię by ci się chciało książki czytać).
    Jeśli nie będziesz mieć pod górke, nigdy nie dojdziesz na szczyt.

  10. #10
    Zarejestrowany
    Jan 2009
    Postów
    836

    Domyślnie

    trainer znaczy tutorial ?

    Takie rzeczy robi się programach do składania video - oczywiście można w C++ ale to jak jechanie do Grecji na wrotkach zamiast poleciec samolotem.

Tagi

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52