Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Błąd przy odbieraniu pliku od usera

  1. #1
    Zarejestrowany
    Mar 2010
    Postów
    12

    Domyślnie Błąd przy odbieraniu pliku od usera

    Tak jak w temacie Błąd przy odbieraniu pliku od usera pisałem juz na kilku forach i mi nie pomogli dlatego walę tu :


    Mój kod :

    plik 1 ma tylko formularz


    plik 2 :

    Kod php:

     move_uploaded_file
    ($_FILES['plik01']['tmp_name'],
    $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/images/'.$_FILES['plik01']['name']); 
    Błąd :


    Warning: move_uploaded_file(/home/ihumer/domains/gfoty.pl/public_html/images/P1010726.JPG) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ihumer/domains/gfoty.pl/public_html/uplad.php on line 8

    Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpX9KEUH' to '/home/ihumer/domains/gfoty.pl/public_html/images/P1010726.JPG' in /home/ihumer/domains/gfoty.pl/public_html/uplad.php on line 8

  2. #2
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Skąd
    rand(.eu)
    Postów
    8,748

    Domyślnie

    To bardzo proste drogi Watsonie
    http://lmgtfy.com/?q=move_uploaded_f...to+open+stream

    Odpowiedz jest w:
    1. dokumentacji php
    2. ... ktora wychodzi jako pierwsze trafienie w google

    wstyd i tyle :-/
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52