Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: odtwarzacz filmów[js]

  1. #1
    Zarejestrowany
    Oct 2008
    Postów
    3

    Domyślnie odtwarzacz filmów[js]

    Witam.
    Czy mógłby ktoś napisać krótki skrypt do odtwarzania filmów z rozszerzeniem .swf/.flv na stronce zawierajacy 2 przyciski 'START' i 'STOP'.
    Pozdrawiam.

  2. #2
    Zarejestrowany
    Oct 2008
    Postów
    3

    Domyślnie

    Znalazłem taki kod, ale coś nie chce mi działać...czy może ktoś to ewentualnie poprawić?
    Kod html:
    <embed src="asd.swf" width="400" height="300" autostart="true" name="player" showcontrols="0" enablejavascript="true">
    
    <input type="button" value="Start" onclick="player.Play()">
    <input type="button" value="Stop" onclick="player.Stop()">

  3. #3
    Zarejestrowany
    Sep 2006
    Postów
    1,227

  4. #4
    Zarejestrowany
    Jan 2007
    Skąd
    somewhere in time
    Postów
    510

  5. #5
    Zarejestrowany
    Oct 2008
    Postów
    11

    Domyślnie

    Cytat Napisał rycerz Zobacz post
    Witam.
    Czy mógłby ktoś napisać krótki skrypt do odtwarzania filmów z rozszerzeniem .swf/.flv na stronce zawierajacy 2 przyciski 'START' i 'STOP'.
    Pozdrawiam.
    To jest jakis wymug żeby tylko te 2 przyciski były? bo jesli nie, to skorzystaj z dowolnego darmowego skryptu.

Podobne wątki

  1. Odtwarzacz muzyczki w php fusion
    By faD in forum PHP/CGI/ASP/JSP/J2EE
    Odpowiedzi: 5
    Autor: 06-06-2007, 19:54
  2. Licencje filmów...
    By soovek in forum Hacking
    Odpowiedzi: 5
    Autor: 05-16-2007, 19:11

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52