Pokaż wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Jezyki

  1. #1
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Postów
    84

    Domyślnie Jezyki

    Witam mam nadzieje ze po raz ostatni zadaje takie glupie pytanie ale nie owijajac w bawelne przyszedlem tu by sie dowiedziec czy znacie mozesz jakies dobre tutoriale delphi? jak tak to prosze o link a drugir pytanie to co uwazacie o programie devC++ do pisania aplikacji w jezyku C++ Bo moj kumumpel powiedzial ze microsoftVisualC++ (jakos tak ) to powiedzial ze jest lepszy a DevC++ jes do niczego

  2. #2
    Zarejestrowany
    Jan 2007
    Postów
    97

    Domyślnie

    Moze najpiew zacznij sie uczyc na Mingw link : http://www.mingw.org/download.shtml devc++ tez jest dobre, visual c++ to bardziej rozbudowany kompilator do uzywania ktorego wypadaloby juz znac c++, moge sie mylic ale takie jest moje zdanie. Co do delphi to niewiele sie orientuje ale to powinno ci pomodz: http://sheepdogguides.com/tut.htm albo: http://cpw.net.pl/kdelphi.php3 , nastepnym razem proponuje uzyc google .
    Człekowstret tryska z moich ust, parszywy kraj...

    perl -e 's^^i6([email protected]*^+s;\*; Wo\$_\;~;.s![(_\!]!l!g+y"i\[email protected]"Hro"+tr-6;~-ed\012-;print'
    --------------------------------------------------------------
    Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers

  3. #3
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Postów
    726

    Domyślnie

    dev jest bardzo dobrym kompilatorem ,a co ważne darmowym tylko od pewnego czasu jest niestety nie rozwijany , ten kto go skrytykował wątpię żeby miał jakieś większe pojecie w temacie.
    http://4programmers.net/
    http://www.cybernet.com.pl/delphi/
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

  4. #4
    Zarejestrowany
    Nov 2006
    Skąd
    Polska/Poland
    Postów
    1,191

    Domyślnie

    borland delphi chyba najlepszy
    ***********
    * markossx *
    ***********

  5. #5
    Zarejestrowany
    Jan 2007
    Postów
    97

    Domyślnie

    Borland jest dobry ale nie dla poczatkujacego
    Człekowstret tryska z moich ust, parszywy kraj...

    perl -e 's^^i6([email protected]*^+s;\*; Wo\$_\;~;.s![(_\!]!l!g+y"i\[email protected]"Hro"+tr-6;~-ed\012-;print'
    --------------------------------------------------------------
    Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers

  6. #6
    Zarejestrowany
    Jan 2007
    Skąd
    przed komputerem ;]
    Postów
    12

    Domyślnie

    MS Visual C++ 2005 Express Edition tez jest darmowy , DevC++ jest ok, ale z czasem zaczniesz narzekac na male mozliwosci, choc do podstaw wystarczy. IMHO kwestia przyzwyczajenia i tego do czego chcesz stosowac, w pozniejszym etapie DevC++ przestanie wystarczac.

Podobne wątki

  1. jezyki programowania
    By ironwall in forum Off Topic
    Odpowiedzi: 1
    Autor: 02-03-2007, 17:08

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52