Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Coś nie tak z portami.

  1. #1
    Zarejestrowany
    Oct 2009
    Postów
    2

    Domyślnie Coś nie tak z portami.

    MAm router ASUS WL-600G pod neostrade. Wcześniej miałem D-LINK 2640B. Zaden z nich nie przekierowuje mi portów. Dyndnd działa normalnie bo aktualizuje swoje ip z dyndns.org. Testowałem przekierowywanie na 2. komputerach. Na żadnym nie działa. Czy to może być wina gniazdka telefonicznego? A jak nie, to czego?

  2. #2
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Skąd
    rand(.eu)
    Postów
    8,748

    Domyślnie

    Musisz sprawdzac przekierowanie z zewnatrz bo z wewnatrz sieci przekirowania na tanich routerach nie dzialaja.
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

  3. #3
    Zarejestrowany
    Nov 2009
    Postów
    643

    Domyślnie

    A z moimi portami wszystko ok,
    no może za wyjątkiem jednej nogawki, jest nadpruta u spodu
    światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd

  4. #4
    Zarejestrowany
    Oct 2009
    Postów
    2

    Domyślnie

    Nie powiedziałbym że to był tani router (300zł). Z zewnątrz też nie działa (próbowałem)

  5. #5
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Skąd
    rand(.eu)
    Postów
    8,748

    Domyślnie

    300zl to nie jest jakos duzo... wiec nie oczekujmy cudow...

    PortForward.com - Port Forwarding for the Asus WL600g

    wg tego opisu mozesz skonfigurowac dowolna usluge na routerku... jesli nadal nie dziala to cos zle robisz
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52