Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 11

Temat: Początki

  1. #1
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Postów
    10

    Domyślnie Początki

    Siema wszystkim jestem tutaj nowy więc prosze o wyrozumiałość hehe a teraz do rzeczy a wiec chciałem zapytać bo czytam te wszystkie posty co sie wpisuje cc+ i te języki ale powiedzcie mi 1 gdzie sie to wpisuje? Bo rozumiem ze z wpisanych znaków musimy utworzyć jakiś plik dokładniej chodzi mi o keyloggery.. uznałem to za 1 z łatwiejszych rzeczy nie dlatego ze jak polowa ludzi tutaj chce kogos haknąc na tibi bo to jest poprostu nie wiem gdzie to wpisac i jak juz to wpisze co z tym zrobic pozdrawiam

    _____________
    (: I Won't Stop

  2. #2
    Avatar eMCe
    eMCe jest offline Emil Grzegorz Gubała
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Skąd
    Kielce
    Postów
    1,767

    Domyślnie

    ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
    a po polsku co chcesz wiedzieć ?
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

  3. #3
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Postów
    10

    Domyślnie

    Po polsku wiesz podajecie co trzeba wpisac wiesz ten jezyk c++ wpisuje sie podajze w "notepad c:\autoexec.bat" ale co pozniej? zeby to dzialalo

  4. #4
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Skąd
    rand(.eu)
    Postów
    8,748

    Domyślnie

    ehm... jeszcze raz... PO POLSKU prosze...
    Co ma wspolnego C++ i autoexec.bat?

  5. #5
    Avatar eMCe
    eMCe jest offline Emil Grzegorz Gubała
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Skąd
    Kielce
    Postów
    1,767

    Domyślnie

    tak domyslając się chodzi ci o to ze gdzie sie wpisuje te takie śmieszne literki które my nazywamy C++ - które znalazłeś w dziale C++

    nio wiec trzeba sobie ściągnąć kompilator - np. dev c++
    i powstaje ci z tycvh literek wykonywalny program .exe

    jesli nie o to Ci chodzilo to wytumacz najlepiej co chcesz zrobić
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

  6. #6
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Postów
    10

    Domyślnie

    hehe chyba nie pisze po polsku Sork jeszcze raz sprobuje
    Masz napisanego np key loggera chcialem zapytac gdzie sie go pisze i co pozniej tzreba zrobic zeby dzialal latwiej sie nei da wytlumaczyc

  7. #7
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Postów
    10

    Domyślnie

    Emce nareszcie To teraz powiedz co zle tlumaczylem zebym na przyszlosc wiedzial!

  8. #8
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Skąd
    Kielce
    Postów
    131

    Domyślnie

    porownujesz pliki wsadowe i jezyk programowania, wiec co ma piernik do wiatraka?
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

  9. #9
    Avatar eMCe
    eMCe jest offline Emil Grzegorz Gubała
    Zarejestrowany
    Dec 2006
    Skąd
    Kielce
    Postów
    1,767

    Domyślnie

    nie nio ja nadal nie rozumiem
    ogólnie to wygląda tak że ściągasz kompilator i piszesz program - pomijam tu ze jeszcze trzeba się nauczyć kodowac w danym języku..) nio ale jak juz to napiszesz to kompilujesz dzieki czemu z tych wszystkich literek jakie wklepaleś w kompilator powstaje ci program z rozszeżniem exe i uzywasz go jak każdego innego
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

  10. #10
    Zarejestrowany
    Feb 2007
    Postów
    10

    Domyślnie

    Dlatego odrazu zabieram sie do nauki Dziekuje wszystkim

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52