Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Problem z D-link DWA-643 na BT3

  1. #1
    Zarejestrowany
    Sep 2008
    Postów
    2

    Domyślnie Problem z D-link DWA-643 na BT3

    Witam,
    Mam system BT3 na live CD i karte jak w temacie. Problem polega na tym, ze nie moge w żaden sposób odpalic tej karty.
    Pewnie to dlatego, ze jestem poczatkujacy i nie mam za wiele tych sposobów.

    Co mogę zatem zrobic aby zadziałało? Proszę o pomoc.

    Pozdrawiam.

  2. #2
    Zarejestrowany
    Jun 2006
    Skąd
    rand(.eu)
    Postów
    8,748

    Domyślnie

    Czy czytales dokumentacje od narzedzi ktorych uzywasz? Zgaduje ze airodump, wiec proponuje zaczac od przegladniecia dokumentacji. W dziale wardriving tez byla masa tematow o roznych kartach - zasady uzytkowania sa ogolnie takie same...
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 5
    Autor: 11-03-2008, 20:52
  2. BT3 i TP-Link TL-WN551G
    By D4r3K in forum Wardriving
    Odpowiedzi: 8
    Autor: 09-22-2008, 10:31
  3. bt3 final - d-link dwl-g520 rev.B
    By endriu1987 in forum Wardriving
    Odpowiedzi: 3
    Autor: 09-18-2008, 19:35
  4. vmware , bt3 problem
    By GSG-9 in forum Linux
    Odpowiedzi: 7
    Autor: 07-28-2008, 15:52

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52