Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: SUBstring

  1. #1
    Zarejestrowany
    Jan 2009
    Postów
    836

    Domyślnie SUBstring

    mam pytanie - dlaczego hasło "aanbacndaesf" nie jest poprawne ? Przecież jeśli funkcja koduj = aanbacndaesf to warunek jest spełniony. Z góry powiem, że f-cja koduj zwraca inny łańcuch nież w/w


    if (koduj(twoje)=='aanbacndaesf') { alert('Haselko poprawne!');
    Ostatnio edytowane przez Elitegroup : 04-22-2011 - 10:46

  2. #2
    Zarejestrowany
    Jan 2009
    Postów
    278

    Domyślnie

    A nie powinno być:
    Kod:
    if (koduj(twoje)=="aanbacndaesf") { alert("Haselko poprawne!");
    Niby nie ma różnicy ale 'x' - znak, "xyz"-string.

Zasady Postowania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Subskrybuj